Home

 
Bewust ontwikkelen
Op aarde vindt een groot transformatieproces plaats. We ontwikkelen ons als mens verder, dit gaat gepaard met veel onrust om ons heen. Oude systemen werken niet meer en niets is meer zeker. Er wordt van alles in ons systeem aangeraakt. Hoe dit proces op aarde verloopt hangt af van ons bewustzijn. Hoe bewuster we hiermee omgaan, hoe beter alles te hanteren is.
Het wordt steeds belangrijker om 'doelen' te hebben, te weten wie je bent, waar je voor staat, zodat je richting kunt geven aan daar waar jij naartoe wilt. Dit geeft houvast in je leven.
 

  

  

Renate Voetstra

Intuïtief Begeleider - schrijver

Renate begeleidt mensen bij ontwikkelings- en groeiprocessen, zowel individueel als in een groep. Het is haar passie om mensen bewust te maken van hun kracht, talenten en begaafdheden. Ze kan essenties goed naar voren halen en verbindingen zien en leggen. Hierdoor ontstaat er ruimte om opnieuw naar een situatie te kijken en keuzes te maken vanuit het geheel.
Renate weet veel over de verschillende dimensies van waaruit we leven op aarde en kan goed energieën lezen. Ze brengt dit over op een begrijpelijke manier, zodat je het kunt herkennen en er in het dagelijkse leven iets mee kan.

In 2005 ontdekte Renate dat ze fijngevoelig (hooggevoelig) is door het overlijden van haar toenmalige partner. Over dit ziekte-, sterf- en rouwproces schreef ze het boek 'Koningskind' met Madelief als hoofdpersonage.
Madelief ontdekt dat ze door haar fijngevoeligheid sferen, emoties, gedachten en gevoelens 'oppikt' vanuit haar omgeving. Alles wat ze voelde betrok ze altijd op zichzelf, want zij voelde dat toch?
Meer informatie boek Koningskind


https://www.bewustvedanta.nl/boek-koningskindPowered by webXpress