Home

Welkom bij Vedanta!
Bij Vedanta begeleidt Renate Voetstra mensen bij groei- en ontwikkeling processen. Ze heeft een grote liefde voor de aarde en de ontwikkeling
van de mens. Ze kan goed verbindingen leggen en energie vertalen. Haar passie is om mensen bewust te maken van hun kracht, talenten en 
begaafdheden, zodat ze deze kunnen leven. 

Renate is fijngevoelig en dit betekent dat ze sferen, emoties, gedachten en gevoelens kan 'oppikken' vanuit haar omgeving of mensen om haar heen. Voorheen betekende dit veel verwarringen in haar leven, doordat er veel 'binnenkwam'. Als je alles wat je voelt persoonlijk maakt, denkt dat het van 'jou' is, kun je er behoorlijk in de war van raken of dingen doen in je leven waar je hart niet ligt. Renate weet veel over hoe energie werkt en hoe je jouw eigen ruimte in kunt nemen. Daarbij is het belangrijk om verantwoordelijkheid en leiding te nemen over je leven. Liefde is de basis van waaruit ze werkt. Wanneer je bewust wordt hoe je keuzes kunt maken die goed voor jou zijn, op een bewuste en liefdevolle manier, kun je mooie veranderingen in je leven teweeg brengen. 


 

Naast het begeleiden van mensen is het de passie van Renate om te schrijven. In 2014 is haar eerste boek verschenen met de titel "koningskind".

Het verhaal gaat over Madelief die een ziekte-, sterf- en rouwproces doormaakt van haar partner Joris die kanker heeft. Voordat Joris sterft maken hij en Madelief samen een afspraak dat hij haar laat weten hoe het met hem gaat als hij aan de 'andere kant' is. Hierbij betrekken ze iemand die niets van deze afspraak af weet. Madelief heeft haar hele leven het gevoel gehad dat er "meer" is tussen hemel en aarde en als de afspraak dan ook nog eens uitkomt, heeft ze eindelijk het 'stoffelijke bewijs' hiervoor.  


 

       

Boek Koningskind          
 
 
 
 
Powered by webXpress