Renate Voetstra

Intuïtief begeleider 

Workshop Intuïtief Schilderen


Tijdens deze workshop schilder je vanuit je intuïtie. Je kunt intuïtie niet letterlijk pakken. Je kunt het wel voelen, waarnemen en "weten". Dit doe je met je lichaam, deze is een klankbord voor energieën. Gevoelens, gedachten, emoties en sferen zijn energieën. Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. Het schilderen is een manier om het onstoffelijke tastbaar te maken. Het eindresultaat is niet je doel. Het schilderij 'vertelt' je dan ook iets over jouw innerlijke proces. Er wordt gebruik gemaakt van een korte meditatie en indien gewenst 'leest' Renate met je mee wat de uitkomst is van je schilderij.


Renate:

"Intuïtief schilderen is een cadeautje voor jezelf, doordat je aandacht besteedt aan wat er in jou leeft. Door er vorm aan te geven krijgt het bestaansrecht.


Voor wie?

Het is niet nodig om ervaring te hebben met schilderen of dat je de technieken beheerst. Iedereen kan intuïtief schilderen.


Materiaal:

Al het materiaal is aanwezig. Wil je niet dat je kleding vies wordt, neem dan zelf een schort mee.


Maximaal: 8 deelnemers

Bijdrage: €40,00 inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers.


 

Individueel
Je kunt er voor kiezen om deze workshop individueel te doen. Renate stemt de opdracht af op jouw persoonlijke thema wat speelt in jouw leven. Na het schilderen ontvang je een uitgebreide energielezing over jouw schilderij. Voor meer informatie neem contact op of maak een afspraak.

Bijdrage individueel: €107,00 incl materiaal, koffie/thee en iets lekkers en het lezen van energie.

E-mailen
Bellen