Vedanta

Centrum voor bewustzijnsontwikkeling


Agenda


Informatie-avond Cursussen Intuïtief Ontwikkelen

De cursussen Intuïtief Ontwikkelen bestaan uit 4 delen. Elk deel bestaat uit 10 avonden. Na ieder deel kun je opnieuw kiezen of je verder gaat. Er wordt gewerkt met de dertien chakra's van de kosmische mens.

Tijdens deze avond krijg je een voorproefje van de cursus en maak je kennis met Renate Voetstra en haar werkwijze. Er is ruimte voor het stellen van vragen.
Wanneer? Donderdag 8 september 2022 van 19.30 tot 21.30 uur.
Locatie: Hardenberg

Bijdrage: -

Van tevoren graag opgeven.


Cursus Intuïtief Ontwikkelen deel 1

In het eerste deel worden de deelnemers in contact gebracht met hun manier van ‘hier op aarde zijn’. Er worden handvaten aangereikt om dit innerlijk te onderzoeken en veranderingen op gang te brengen als men dit wenst. De energiekanalen in het lichaam openen zich. Men wordt bewust van het energieveld om zich heen (Aura), om het actief te ontwikkelen. Men krijgt meer inzichten over waarnemen, de kracht van de aandacht en over de emotionele en bewuste wil. Er worden procedures aangereikt om situaties uit het dagelijks leven te hanteren, door ze vrij te maken van hun lading. Men krijgt meer inzichten in de verschillende niveaus van onvoorwaardelijke liefde.

De cursus deel 1 start één keer per jaar. Na het afronden van deel 1, is de basis gelegd om de cursusblokken 2 en 3 te volgen.     


Wanneer? 22-29 september; 6-13 oktober; 3-10-17-24 november; 1-8 december 2022 van 19.30 tot 21.30 uur.

Locatie: Hardenberg

Bijdrage: €225,00 incl. materiaal en kopje thee.

Maximaal 8 deelnemers.

Van tevoren vindt er een intakegesprek plaats.
 


E-mailen
Bellen