Home

 
Vedanta is een praktijk voor bewustzijnsontwikkeling waar Renate Voetstra individuele begeleiding, energielezingen, cursussen Intuïtief Ontwikkelen, training Chetana, workshop Intuïtief Schilderen en diverse thema-avonden geeft, ook wel in samenwerking met anderen.

We leven in een hectische tijd waarin we geen zekerheid hebben. Het vraagt nogal wat van ons om bewust met alles wat er is om te gaan. Door de hectiek worden er in ons zelf veel onderwerpen aangeraakt die 'pijn' kunnen doen of die ons angstig maken. Als je weet dat we middenin een groot transformatieproces zitten op aarde en dat de trilling verhoogt, kun je beter plaatsen wat er bij jezelf gebeurd, maar ook vanuit vertrouwen op aarde zijn. In deze bijzondere tijd wordt je als het ware uitgenodigd om trauma's op te ruimen, maar ook om te ontdekken wie jij werkelijk bent met al je talenten en begaafdheden. Wat zijn jouw passies en dromen? Hoe kun jij jouw leven creëren zodat je de dingen kunt doen waar jij energie van krijgt en blij van wordt?

Renate begeleidt mensen bij deze groei- en ontwikkelingsprocessen. Ze heeft een grote liefde voor de aarde en de psyche van de mens. Ze kan goed verbindingen leggen en energie vertalen. Haar passie is om mensen bewust te maken hoe energie werkt voor jezelf en in je omgeving, zodat dit niet als iets ' zweverigs' wordt ervaren, maar als een werkelijkheid waar we allemaal mee te maken hebben.
Renate schreef het boek Koningskind wat gaat over een ziekte-, 
sterf- en rouwproces. Ze schrijft hier op een unieke manier over, zodat de lezer bewuster wordt van de 'andere kant'.

 

'Hoe meer mensen oude pijn opruimen en oude overtuigingen opofferen, leven in plaats van overleven, hoe lichter hun energieveld wordt. Dit heeft effect op hun omgeving en nodigt andere mensen uit om hetzelfde te doen. Mensen hebben geen idee hoeveel liefde ze dan neerzetten op aarde.'
 
Renate Voetstra

Intuïtief begeleider - Intuïtief schrijver

 


    
 
Nieuwsbrief
Wil je de nieuwsbrief ontvangen?
Vul dan hieronder je emailadres in:
 

 

 

 

Introductie avond Cursus Intuïtief Ontwikkelen: woensdagavond 15 februari 2017 van 20.00 tot 21.30 uur.

Cursus Intuïtief Ontwikkelen deel 1: Les 1 start woensdagavond 1 maart 2017 van 20.00 tot 22.00 uur.

Training Chetana: 
1e weekend: 31 maart, 1 en 2 april, 2e weekend: 21, 22 en 23 april, doelendag: 27 mei 2017
    
 
 
 
 
 
Powered by webXpress