Boek Koningskind

'Ik weet dat het leven jou
 
ooit weer zal vinden...
...tot dan zal het jou
missen' 

     

 

       


          
 


Inhoud:
Madelief en Joris genieten van het leven totdat er bij Joris kanker wordt ontdekt. Alles komt op z’n kop te staan.
Ze worden heen en weer geslingerd van hoop naar wanhoop en van blijdschap naar verdriet.
Als Joris na 1,5 jaar vechten hoort dat de kanker in zijn hart is terecht gekomen, sterft hij een week later.
Voor zijn overlijden maken Madelief en Joris een afspraak dat hij aan haar zal laten weten hoe het met hem gaat als hij er niet meer is. Madelief heeft altijd het gevoel gehad dat er ‘meer’ is tussen hemel en aarde. Gelijk na zijn overlijden ontvangt Madelief allerlei tekens van Joris en ze blijft dan ook geloven dat de afspraak uitkomt.
Maar dan ontdekt ze een geheim die Joris heeft meegenomen en ze blijft verward en met allerlei vragen achter.

    


Bestellen Paperback/E-book                     
Paperback ISBN 978-90-821984-0-9             
17,95 euro
E-Book ISBN 978-90-821984-1-6
11,99 euro 

Koningskind is ook te koop bij de conceptstore van Zuiver Geluk aan de Weeshuisstraat 2 te Zwolle
http://www.zuivergeluk-zwolle.nlReacties van lezers:

\Ik weet dat het leven jou ooit weer zal vinden\
Een prachtig boek om op in te gaan. Heel heftig wel als je net iemand hebt verloren aan kanker. Volgens mij gaat het vooral over bewust leven, bewust ruimte laten voor voelen en reageren (bij jezelf en anderen), ook op de minder bewuste en tastbare zaken van t leven. Het gaat ook over open staan voor wat je misschien niet kent en begrijpt maar wel voelt en weet dat het klopt. Iets wat we vaak 'afsluiten' als we er niet alert op zijn. Fijngevoelig of niet, veel herkenbaar en veel moois om mee te nemen in het leven. Dank voor het delen. Ik ben blij het gelezen te hebben.
Mariëlle via
www.boekenbestellen.nl ze waardeert het boek met een 8 uit 10

"Aanrader van de week: het allereerste boek van Renate Voetstra #koningskind in adem uitgelezen en kan nu al niet wachten op het tweede boek van haar. Mooi verhaal, briljant geschreven."
Wanda Boersma via Facebook.

"Wat een mooi en ontroerend boek...in één adem lees je door!"
Erika Habers via Facebook.

"Fantastisch boek...eerlijk, herkenbaar, ontroerend en toch vol kracht neergezet!!! Proficiat Renate...knappe prestatie. Jouw boek is een aanrader!!!"X
Arlette Aerts (België) via Facebook.

"T is ook een boek waarvan ik vind dat iedereen hem moet lezen. #mooi geschreven."
Josee Mul via Facebook.

'Ademloos' en aan een stuk door heb ik gelezen. Wat heb jij dit allemaal mooi, transparant en met veel gevoel geschreven. Emoties waren voelbaar voor mij. De heftigheid ook. Inspirerend voor mij om zo open te lezen over het ziekteproces, afscheid en het overlijden van je (ex)partner. Ik vind de dood (nog) altijd een 'eng' proces en mede daarom was het zeer waardevol om jouw boek te lezen. Dapper vind ik het van je om zo open alles op te schrijven en te delen. Een aanrader!
Nicole van der Vegt

"Mijn zus bracht gisteren jouw boek Koningskind mee, hier naar Zuid-Duitsland. Ik heb dit boek in 24 uur gelezen en kreeg meerdere malen tranen in de ogen. Het was fantastisch, jammer dat het zo snel uit was. Ik woon in Duitsland en mijn huidige partner en ik zijn een heel stuk op weg richting fijngevoelig. Ik zou haar dit boek ook graag willen laten lezen, maar ze is Duits, dus vraag: 'Ben je van plan dat boek ook in het Duits te vertalen?' " 
Anoniem

"Op dit moment volg ik de opleiding Intuïtief begeleiden bij Willemijn van Laar bij Cemra. Wij krijgen bij de opleiding een boekenlijst met daarin boeken vermeld die je gelezen moet hebben voor de opleiding. Het is mij nog nooit gelukt, maar deze keer heb ik een boek in 1 dag uitgelezen!! Jouw boek! Het was voor mij één en al herkenning. Wakker worden betreffende eigen fijngevoeligheid. Erkenning geven aan deze kracht. Mooi hoe jij op deze unieke wijze vertelt over dit proces."
Anoniem

"Hallo Renate, ik heb je boek in 2 dagen uitgelezen.......Aangrijpend en mooi. Mooi ook dat je jouw ervaring op deze manier hebt willen delen."
Jan Kouwen

"Hallo Renate, ik heb het boek al uit. Ik heb hem met veel plezier gelezen."
Jacco van Kasteel


"Dear Renate, I sat down on the sofa at 8pm yesterday evening to read the firts pages of your book - given that it was the first time I've ever attempted reading a book in Dutch - with the full intention of getting up to make a cup of tea and get a snack, and by the time I got up to do those things it was already 10pm! I couldn't stop turning the pages, and by the time I put it down to go to bed (only because my eyes were too tired to stay open anymore) it was 11pm and I'd read the first 20 chapters! Even though I do not understand every word, i feel the energy of the story and have an understanding on a different level. I fully intend to share your story with as many people as possible, and I believe it will be an important passage for so many people who have lost loved ones to cancer - and perhaps also those who are going through cancer themselves. Thank you for your writing, and for sharing your inspiration to inspire others such including myself! Much love, light and hugs xx"
Fran Littmann

"Lieve Renate, Ik heb je boek uitgelezen. Het was erg verdrietig , bijzonder en prachtig tegelijkertijd. Ik heb het bijna aan een ruk door uitgelezen. Heb diepe bewondering voor je. Geweldig knap geschreven. Liefs Josien"
Josien Bontius via Facebook

"Bijna uit al weer! Indrukwekkend, Renate. Ik denk nog vaak aan die tijd, maar merk nu dat ik weinig weet van wat er met jou/jullie gebeurde. Vandaar de grote indruk."
Anita Voortman via Facebook

"Ik vond het boek prachtig, echt heel erg mooi! Het eerste boek wat ik in 5 jaar tijd weer heb gelezen, omdat ik er nooit tijd voor kon maken. Soms was het ook heel raar om te lezen (en dat bedoel ik in positieve zin hoor) normaal heb ik een beeld bij een boek wat ik lees en nu wist ik natuurlijk dat het om jou ging. Het is echt een heel goed boek geworden en ook al gewoon heel mooi om naar te kijken!"
Natalie Timmerman (fotograaf Hippe Fotografie)

"Wat prachtig om dit verhaal van jouw te mogen lezen. Het was alsof ik met je mee mocht wandelen waar je ook kwam.
Mooie cover, titel en ondertitel.
Het raakte me om zo in de intimiteit van je leven te mogen vertoeven.
Blij dat je boek er is.
Chapeau en 'k zou zeggen...blijven schrijven hé als je dat echt zelf graag verder wilt doen...
Jeannie Deronne (België)

Een aangrijpend en ontroerend boek dat je treft door de ontwapende puurheid waarmee het geschreven is. Tijdens het meeslepende ziekteproces en de rouwperiode wordt beschreven hoe herhaaldelijk grenzen van het menselijk incasseringsvermogen worden overschreden, begrip en onbegrip elkaar afwisselen en 'goede bedoelingen' en grensoverschrijdend gedrag naadloos in elkaar overvloeien. Daarbij is het een verhaal dat hoop biedt, een verhaal dat beschrijft hoe diepgewortelde gaven uiteindelijk een bron van inspiratie en troost kunnen zijn en bovenal: een verhaal over veerkracht.
Miriam (Groningen)


 

 

Koningskind is het eerste boek van Renate Voetstra (1977). Na het overlijden van haar toenmalige partner heeft ze ontdekt dat ze fijngevoelig is. Hierdoor vielen puzzelstukjes uit haar hele leven op z'n plek. Stap voor stap leerde ze deze gevoeligheid om te zetten naar een kracht. Na jaren van zelfontwikkeling, begeleidt ze in haar praktijk Vedanta mensen bij groei- en ontwikkelingsprocessen.


 

Powered by webXpress